استفاده از چاشنی هایی مانند ترشی انبه و نوشیدنی هایی مانند نوشابه در کنار غذاهایمان، سبب افزایش اشتیاق و میل به غذا می شود و خیلی از افراد از ترس بالا بودن کالری این دو، از مصرف آنها پرهیز می نمایند. در ادامه با آراد برندینگ همراه باشید تا در مورد مصرف کردن یا مصرف نکردن این چاشنی اطلاعات مفیدی به دست آورید.
خوردن ترشی ها برای بدن هیچ ضرری نداشته اما به سبب کالری که دارند، مصرف بیش از اعتدال ترشی انبه زرد، سبب چاقی در افراد می گردد اما اگر با برنامه و روزانه به مقدار متناسبی مصرف شود، حتی به چربی سوزی نیز کمک می نماید.
تفاوت ترشی انبه زرد با ترشی انبه کال یا سبز در انتخاب انبه آن می باشد که اگر به صورت کال که به رنگ سبز است انتخاب شود، میزان شیرینی آن کمتر بوده و ترشی ترش تر است در حالی که اگر همان ترشی با انبه کاملا رسیده و زرد تهیه شود به سب شیرین بودن انبه ترشی نیز مزه ملس رو به شیرین می گیرد.