خیار درختی محلی قلمی گلخانه ای

یکی از محصولات در زمینه صیفی جات، که طرفداران زیادی نیز به خود اختصاص داده است خیار می باشد که در انواع گوناگون خیار درختی محلی قلمی خانگی مشاهده می شود.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

به دلیل محبوبیت زیاد این محصول کشاورزان زیادی اقدام به کشت این محصول نموده و آن را به بازار عرضه می کنند. تاریخچه خیار به روم و یونان باستان بر می گردد. ساقه این گیاه به صوت کرک دار می باشد و کشت آن گزینه مناسبی جهت کشاورزی به شمار می رود. خیار درختی علاوه بر این که بسیار پر محصول می باشد، مقاومت بسیار زیادی نیز دارد. امروزه از بذر های گوناگون جهت کاشت صیفی جات استفاده می شود، که یکی از برترین آن ها بذر سلکسیون می باشد، که بذر خیار درختی نیز از آن ناشی می شود. میزان عملکرد این بذر بسیار بالا بوده و کاملاً طبیعی است و تهیه آن به روش سنتی انجام می شود.

طریقه کاشت بذر این گیاه بدین صورت می باشد، که ابتدا آن را در آب خیس نمایید و پس از عبور از فصل سرد زمین را جهت کاشت آماده کنید. پس از آن بذرها را در عمق ۳ سانتی متری زمین بکارید. ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد، که در هر گودال حدود ۳ الی ۴ بذر بکارید، همچنین فاصله میان بوته ها را ۵۰ الی ۷۰ سانتی‌ متر و فاصله میان ردیف ها را ۱/۸۰ الی ۲ متر قرار دهید. در‌ نهایت پس از گذشت حدود دو ماه از کاشت این گیاه رویش میوه ها را مشاهده خواهید کرد. از آن جایی که ریشه خیار درختی بسیار حساس می باشد و با جابجایی امکان آسیب به آن وجود دارد، بنابراین کاشت با شیوه مستقیم بهترین گزینه است. مناسب ترین دما جهت رشد و پرورش این گیاه ۱۷ الی ۲۰ درجه سانتی گراد است، به‌ علاوه بهترین خاک جهت رشد آن خاکی نرم و سبک می باشد. توجه به PH نیز ضروری می باشد که میزان مناسب برای خیار درختی ۵/۵ الی ۶/۷ است. رسیدن نور کافی به این گیاه جهت رشد آن بسیار الزامی است، بنابراین قرار داشتن آن در محیط های پرنور ضروری می باشد. می بایست برنامه‌ای منظم جهت آبیاری خیار درختی در نظر بگیریم تا به خوبی رشد کرده و محصولاتی فراوان را عرضه کند. اگر نسبت به زمان دقیق کاشت هر گیاه اطلاعات داشته باشید در نهایت محصولاتی با کیفیت را به دست خواهید آورد، که خیار درختی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. از آن جایی که این گیاه از گروه کدوییان می باشد بنابراین کاشت آن در فصل گرما مناسب نبوده و در هوای خنک به میزان قابل توجهی رشد خواهد کرد.

خیار محلی که بسیار محبوب می باشد در اوایل فصل بهار کاشته می شود و پس از گذشت حدود یک ماه رشد محصولات را کم کم مشاهده خواهید نمود. خیار قلمی به گروه های گوناگونی تقسیم می‌شود و قیمت آن متناسب با رنگ، طعم و کیفیت آن متفاوت خواهد بود. کاشت خیار قلمی ساده است و میوه ای زودرس محسوب می شود. این میوه دارای پوستی نازک و مزه‌ای بسیار فوق العاده می باشد. مدت زمان محصول دهی این گیاه کمتر از دو ماه است و بسیار پربار می باشد. یکی از نکات حائز اهمیت که سبب تمایز خیار قلمی نسبت به دیگر نمونه‌های آن شده است، استفاده از بذری بسیار گران و باکیفیت می باشد، که از کشورهای اروپایی به دست می آید. خیار قلمی دارای بوته ای بسیار قوی و پوستی سبز رنگ، براق و شفاف است. در این زمینه از جمله محصولاتی که به دیگر کشورها صادر می شود خیار قلمی گیلان می باشد که در مقابل هر گونه آفت بسیار مقاوم بوده و طول آن‌ به ۸ الی ۱۰ سانتی متر می‌رسد.

خیار گلخانه ای که با نام خیار درختی نیز معروف است، بسیار پرفروش می باشد و افراد زیادی به پرورش این گیاه روی آورده اند. اگر قصد شروع کسب و کاری پر سود و پر رونق را دارید، رشد و پرورش خیار های گلخانه ای به دلیل سود دهی بالا بهترین گزینه است. همان طور که می دانید شروع هر کار سختی هایی مخصوص به خود را دارد، که کاشت این گیاه نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. جهت تامین نمودن شرایط لازم برای پرورش این گیاه تهیه دستگاه ها و تجهیزات مخصوص گلخانه ضروری خواهد بود. پس از تهیه نمودن وسایل لازم و کمک گرفتن از اشخاص متخصص در این زمینه یا شرکت در کلاس های مرتبط با این موضوع می توانید کار خود را آغاز کنید. حال به توضیحاتی پیرامون خصوصیات خیار گلخانه‌ای خواهیم پرداخت که عبارت است از:

  • با انواع شرایط کشت در گلخانه سازگار می باشد.
  • به عوامل تلقیح کننده مانند زنبور نیاز نخواهد داشت.
  • راندمان محصول افزایش خواهد یافت.
  • با انجام عملیاتی مانند هرس نمودن می توان عمر گیاه را افزایش داد و طی چندین مرحله از گیاه محصول برداشت کرد.

خیار درختی محلی قلمی گلخانه ای

فروش خیار درختی

فروش خیار درختی در تمام سال فروش خیار درختی بسیار پر رونق می باشد که خریداران می توانند این محصول را به صورت حضوری یا اینترنتی خریداری کنند. همان گونه که دریافتیم خیار از گیاهان خوراکی بسیار محبوب بوده و ایران در تولید این محصول سهم به سزایی دارد. کشور عزیزمان سالیانه این محصول را در حجم انبوه تولید می کند که ابتدا نیاز بازارهای داخلی را تامین نموده سپس نسبت به صادرات آن اقدام می نماید. به دلیل بالا بودن کیفیت و طعم فوق العاده بسیاری از کشورها در پی خرید خیار سبز از کشور ما می باشند. امروزه این محصول به کشورهایی مانند قطر، عراق، روسیه و غیره صادر می شود. از آن جایی که این گیاه دارای ارزش غذایی بسیار بالا و طعمی بی نظیر است طرفداران زیادی پیدا کرده است، که آن را به صورت عمده یا خرده تهیه می کنند. از آن جایی که در چهار فصل سال تقاضا برای تهیه این گیاه بسیار زیاد می باشد، بازار و خرید و فروش آن بسیار پر رونق خواهد بود. از جمله عواملی که در تعیین قیمت خیار نقش دارند عبارت است از:

  • نحوه کاشت
  • میزان تقاضا
  • نوع محصول
  • حجم تولید سالانه
  • هزینه تولید
  • هزینه نیروی انسانی
  • نرخ تورم
  • کیفیت
  • طعم اندازه
  • و غیره

در این مقاله به اطلاعاتی پیرامون خیار درختی، انواع آن، روش های رشد و پرورش آن و عوامل موثر بر قیمت این گیاه دست یافتید. اگر قصد خرید خیار درختی به صورت کلی یا جزئی را دارید می توانید با مشاوران سایت ما ارتباط برقرار نموده، سپس نسبت به خرید محصول ارگانیک و باکیفیت اقدام کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.