خیار و خواص آن

ماه او یخچال را با غذاهای با طراوت و سالم مانند خیار پر کنید. مصرف آن در تابستان به دلیل اثر معدنی‌زایی بسیار مناسب است، زیرا اساساً از آب و مواد معدنی تشکیل شده است. در این پست تمام فواید سلامتی، دستور العمل ها و کاربردهای خیار را کشف کنید. خیار بومی آسیای جنوبی است و یونانیان و رومیان باستان آن را به اروپا معرفی کردند. این سبزی به یکی از سبزیجاتی تبدیل شده است که بیشترین کشت را در جهان دارد و پس از گوجه فرنگی، کلم و پیاز رتبه چهارم را در تولید سبزیجات جهانی دارد.

بیشتر بخوانید: قیمت خیار عمده

 

خیار انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن ها ویژگی های متفاوتی دارند. آنها از نظر شکل، اندازه، رنگ پوست یا وجود مقدار بیشتر یا کمتر کک و مک متفاوت هستند. همه گونه ها را می توان به دو گروه بزرگ تقسیم کرد: تجارت خیارشور و غوره.

 

ما عاشق صادرات خیارشور هستیم که به دلیل محتوای کم کربوهیدرات و نسبت زیاد آب، یکی از سبک ترین سبزیجات است. برای بدن بسیار شاداب و آبرسان است و فیبر، فولات، ویتامین ها و مواد معدنی به ویژه پتاسیم را تامین می کند. بهتر است آن را با پوست مصرف کنید، زیرا فواید سلامتی متعددی دارد، زیرا در آنجاست که بیشترین درصد استرول‌های گیاهی و منیزیم را در آنجا متمرکز می‌کنند. ترکیب اول جذب کلسترول را در سطح روده کند می کند و دومی سلامت قلب را بهبود می بخشد. با پوست، همچنین سرشار از فیبر است، بنابراین به رفع مشکلات گوارشی، مانند سوزش سر دل یا سنگینی کمک می کند.

خیار شور ریز ساده

هنگامی که قصد خرید خیار را داریم باید نمونه هایی را انتخاب کنیم که سفت و دارای پوست سبز تیره و بدون لکه های زرد رنگ باشند. خیارهای بزرگ معمولا تلخ تر هستند و بافت نرم تری دارند. 4 یا 5 روز در یخچال ماندگاری خوبی دارند. در صورت بریده شدن باید آنها را در نایلون بپیچید تا بوی سایر غذاها را نگیرد و مهمتر از همه توجه داشته باشید که می توان آنها را منجمد کرد زیرا پالپ آنها بسیار نرم خواهد بود. ادرارآور و تصفیه کننده خیار برای مصرف تابستان ایده آل است.

خیار غذای تابستانی است و حالا که گرما فرا گرفته است، جزء ضروری گزپاچو، اسموتی های سبز، آبمیوه های فشرده سرد و سالادهای تابستانی است. با این سبزی می توانید سوپ ها و اسپری های سرد و با طراوت نیز درست کنید. به‌عنوان یک سرو می‌توانید چوب‌های خیار را در ماهی سالمون ترشی‌شده سرو کنید و اگر می‌خواهید غذای مفصل‌تری داشته باشید، خیار و عناب تازه پر شده با میگو، دودی، هوموس … یا به سادگی تهیه کنید. خیار را رنده کنید (خوب آبکش کنید) به ماست نارگیل، سیر، روغن زیتون و نمک اضافه کنید و در عرض یک دقیقه خامه خوشمزه ای خواهید داشت.

pePine همچنین برای زیبایی و سلامت بدن ما ایده آل است. اگر به دلیل بی خوابی دچار سیاهی و تورم شده اید، کافی است چند برش خیار سرد را روی آن ناحیه بمالید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه عمل کنند. تغییر این است که دیدنی خواهد بود !!

اگرچه می توان آن را در تمام طول سال در بازار یافت، مانند هندوانه، خربزه، گوجه فرنگی، اکسیدان “target =” _ blank”> فلفل دلمه ای و گیلاس، اما اکنون خیار در بهترین حالت خود قرار دارد، زیرا فصول خاصی ندارد. “target =” _ blank “> season . یخچال را با غذاهای با طراوت و سالم پر کنید، اما مهمتر از همه، خیار را از دست ندهید، زیرا مصرف آن در روزهای گرم تابستان به ما کمک می کند که هیدراته بمانیم، دو پوست حسادت بپوشیم و بهتر در برابر بدی های تابستان مقاومت کنیم.

در آب میوه های ما می توانید از خواص مفید فروش عمده خیارشور نیز لذت ببرید، از جمله:ox.html” target=”_blank”>سم زدایی، تقویت انرژی، داروی سبز، عشق سبز، گرین پاچو و گازپاچوی ترزا.