نخود قرمز در سنندج به عنوان صبحانه رسمی مورد استفاده قرار می گیرد

نخود برای قلب مفید است، محتوای اسیدهای چرب امگا 3 در واقع به حفظ سلامت سیستم قلبی و گردش خون، کاهش تری گلیسیرید و تنظیم ضربان قلب کمک می کند.

نخود برای کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL)، به لطف وجود لسیتین و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه مفید است.

نخود قرمز در سنندج بهترین نوع نخود می باشد چرا که هیچ گونه ضرری برای بدن ندارد.

وجود پتاسیم همچنین به حفظ فشار خون کمک می کند، بنابراین نقش محافظتی در برابر قلب و همچنین پیشگیری از بیماری های روماتیسمی دارد.

وجود منیزیم همچنین برای گردش خون مفید است و همچنین به تامین مواد مغذی کمک می کند.

از سوی دیگر، فولات سطح هموسیستئین را پایین نگه می دارد، اسید آمینه موجود در خون، که اگر از آستانه خاصی فراتر رود، خطر حمله قلبی یا سکته را افزایش می دهد.

نخود

محتوای ساپونین ها، مواد آنتی اکسیدانی نیز احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد.

کولین از کبد در پیشگیری و درمان برخی بیماری ها مانند سرطان، هپاتیت یا سیروز محافظت می کند.

آنتی اکسیدان ها نیز خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهند.

وجود مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی و منیزیم به همراه ویتامین K برای تقویت استخوان ها مفید است.

در حالی که مولیبدن از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

آهن موجود در نخود به مبارزه با کم خونی کمک می کند.

از سوی دیگر، روی برای تقویت سیستم ایمنی مفید است.

ویتامین A موجود در نخود برای چشم و مو نیز مفید است.

نخود دارای خواص ضد اسیدی ملایمی است، بنابراین برای مشکلات معده مانند زخم معده مفید است.

از طرف دیگر وجود فیبرهای محلول در نخود به تنظیم فعالیت روده کمک می کند.

علاوه بر کمک به حفظ تعادل سطح گلوکز خون حتی در صورت دیابت.

فیبرهای محلول همچنین باعث دفع کلسترول از طریق مدفوع می شوند و در نتیجه گردش خون را بهبود می بخشند.

همیشه وجود فیبر همراه با کربوهیدرات های پیچیده، نخود را به یک غذای سیرکننده تبدیل می کند که در رژیم غذایی مفید است.

نخود گلوتن ندارد و به همین دلیل برای بیماران سلیاک نیز مناسب است.