محتوای سالیسیلات توت فرنگی مسئول واکنش های پوستی است که عمدتاً در افرادی که به آسپرین (اسید استیل سالیسیلیک) حساسیت دارند، ایجاد می کند.
توت فرنگی گلدانی دارای طعم و مزه بی نظیر می باشد.
با این حال، باید توجه داشت که بر اساس SEICAP (انجمن اسپانیایی ایمونولوژی بالینی، آلرژی و آسم کودکان)، توت فرنگی جزو آلرژی زاترین میوه ها نیست.
در هر صورت، مانند تمام غذاهای احتمالی حساسیت زا، وارد کردن آن به رژیم غذایی شیرخوار پس از یک سالگی توصیه می شود. اطلاعات بیشتر را در اینجا خواهید یافت.
توت فرنگی و توت فرنگی هر دو از خانواده Rosaceae و از جنس Fragaria هستند.
1000 گونه در جهان شناخته شده است، در اسپانیا، استان هوئلوا، به دلیل شرایط مطلوب، بزرگترین تولید کننده در سطح ملی است و کیفیت آن در سراسر جهان شناخته شده است.
اما امروزه تجاری ترین توت فرنگی ها آنهایی هستند که به طور فشرده در گلخانه ها کشت می شوند و در تمام طول سال در بازار وجود دارند.
بیایید کمی در مورد انواع اصلی موجود در کشور صحبت کنیم:
توت فرنگی
توت فرنگی در واقع یک نوع واحد نیست.
این نامی است که به توت فرنگی بزرگ، قلبی شکل و قرمز روشن داده شده است.
گونه کاماروسا بیشترین کشت را دارد.
ملکه دره ها
این نوع توت فرنگی غالب در بازار اسپانیا است.
آنها میوه های کوچک قرمز متمایل به سفید تا قرمز روشن، با پالپ آبدار با طعمی شیرین و معطر هستند.
توت فرنگی به عنوان یک آنتی اکسیدان به نسبت، توت فرنگی دارای محتوای ویتامین C بالاتری نسبت به پرتقال است.
علاوه بر این، توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان های دیگری مانند آنتوسیانین ها، فلاونوئیدها است که به تاخیر در پیری، پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطان کمک می کند.
توت فرنگی میوه ای است که به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی خود متمایز است.
6.- توت فرنگی برای دندان. توت فرنگی به دلیل داشتن زایلیتول می تواند به ما کمک کند دهان سالم تری داشته باشیم.
این ترکیب ثابت کرده است که در مبارزه با دمینرالیزاسیون دندان، محافظت از مینای دندان و کاهش باکتری های پلاک موثر است.