میوه انبه بومی کشور هندوستان می باشد و اولین بار در جنوب این کشور کشف شد و بعدها به سراسر دنیا رسید. مردم این کشور این میوه را به شیوه های مختلفی به فروش می رسانند که آراد برندینگ در ادامه به آن اشاره نموده است.
از انبه های کاملا رسیده شده و به رنگ زرد در تهیه ترشی انبه زرد استفاده می کنند که این ترشی بسیار پر خاصیت بوده و استفاده از آن برای بدن پر از منفعت بوده و به تقویت بینایی، هضم غذا، از بین بردن یبوست و غیره کمک شایانی می نماید.
همانطور که در بالا به آن اشاره شدن این میوه و ترشی حاصل از آن خاصیت و مزایای بسیاری دارد که بهتر است سریعا به خرید ترشی انبه خانگی و یا تهیه آن اقدام نمایید و با مصرف روزانه آن به همراه غذا از مزیت های آن نیز بهره مند شوید.