Mission نوعی زیتون است که از ایالات متحده می آید.
جالب اینجاست که آنها تنها رقم زیتون آمریکایی هستند که توسط شورای بین المللی زیتون به رسمیت شناخته شده است.
به نظر می رسد که نفوذ اسپانیایی ها این زیتون ها را به سواحل آمریکا آورد و مبلغان فرانسیسکن در اواخر قرن 18 درختان را کاشتند.
زیتون ها کوچک و سبز با بافت سفت هستند و پرورش دهندگان آنها را هم به صورت میوه کامل و هم به صورت روغن برای فروش تولید می کنند.
نیکوز
همانطور که احتمالاً از نام آن می توانید متوجه شوید، Nicoise یک زیتون فرانسوی است.
گفته می شود، این نوع منحصر به فرد زیتون نیست.
اولاً نیکوز نوعی تهیه است و خود زیتون پرورده بدر واقعی همان زیتون لیگوریان است.
پرورش دهندگان میوه را زمانی که در مرحله بلوغ است می چینند و به نیکوز ظاهری قهوه ای تیره می دهند.
این زیتون های فرانسوی سپس در آب نمک پخته می شوند و در کنار گیاهان و روغن های مختلف بسته بندی می شوند.
آنها طعم کمی شیرین، دودی و تلخ اما خوش طعم دارند، بنابراین آنها به عنوان زیتون سفره بهترین کار را دارند.
نیون
بر خلاف نیکوز، نیون یک زیتون اصیل فرانسوی است.
آنها از Nyons سرچشمه می گیرند و محصول درخت Tanche هستند که پربارترین (و مشهورترین) رقم فرانسوی است.
زیتون ها به رنگ کوچک و سیاه معمولاً یا خشک می شوند یا در روغن پخت می شوند.
با توجه به طعم آنها، طعمی ملایم، تلخ اما لذت بخش با بافتی بسیار نرم و جویدنی ارائه می دهند.
پیکولین
Picholine یک زیتون کوچک و سبز است که در اصل از منطقه Gard در جنوب فرانسه می آید.
قابل ذکر است که این زیتون رایج ترین زیتون در فرانسه است و اکنون در سراسر جهان شکوفا می شود.
مانند بسیاری از انواع دیگر زیتون، از Picholine هم برای تولید زیتون و هم روغن استفاده می شود.
به عنوان یک زیتون رومیزی، بافت سفت و ترد آن طعم ملایم و میوه ای را به همراه دارد که آن را به یک وسیله معمولی در بشقاب های پنیر تبدیل می کند.
برای یک غذای خوشمزه اما ساده، آن را با مقداری پروشوتو، سالامی و کاممبر سی همراه کنید.