برای انجام یک خرید راحت و آسوده بهتر است از مرکز پخش کننده خیار گلخانه ای استفاده شود و محصولات را از مراکز پخش معتبر خریداری کنیم.
بیشتر بخوانید: قیمت خیار عمده
در تمامی فصول می توانید ازخیار گلخانه استفاده نمائید.
قیمت خیار گلخانه ای
مناسب ترین زمانی که می توان نرخ خیار گلخانه ای را به دست آورد هنگامی است که خیار گلخانه ای را برداشت می کنند. به دلیل آن که خیارهای گلخانه ای کیفیت مطلوبی دارند فروش آن در سطح کشور زیاد و متقاضی زیادی نیز دارند و به دلیل اینکه خیارهای بوته ای چاق و پر تخم هستند خیارهای بلند و قلمی گلخانه ای از خیارهای بوته ای پیشی گرفته و مرکزهای پخش بیشتری نیز در سطح شهر دارند و در ضمن شما با خیار صادراتی به درآمد خود کمک می کنید.
انواع خیار گلخانه ای
به طور کلی خیار، گونه های متفاوتی را شامل می شود و به رنگ های سفید، سبز، قرمز، نارنجی می باشد. خیار از نظر کاشت به سه دسته تقسیم می شود که آن سه دسته درختی، بوته ای و گلخانه ای است. خیار از گیاهان گل دار است و ریشه های آن بسیار سطحی است. خیار را می توان به شکل خام مصرف کرد و همچنین شما با کمک خیار درختی می توانید به مزاج خود کمک کنید.
حال به انواع خیار می پردازیم که به قرار زیر است:
- خیار سبز: فراوان ترین نوع خیار است. طبیعت این نوع خیار سرد و تر است و حاوی آنتی اکسیدان و مواد مفید است.
- خیار چنبر معمولی: این نوع از خیار باریک و بلند است و معمولاً گاهی ارتفاع آن نیم متر تا یک متر است و ناگفته نماند یکی از محصولات با کیفیت خیار چنبر می باشد.
- خیار چنبر ارمنی: این گیاه یک ساله است و معمولاً 3 متر ارتفاع دارد. خیار چنبر ارمنی را از طریق نشاء و بذر می کارند.
- خیار ملون: این نوع خیار در رنگ ها و مدل های مختلف یافت می شود. این نوع گیاه گرمسیر است. این گیاه برجستگی های منحصر به فردی دارد و این باعث می شود از سایر خیارها متفاوت تر باشد.
- خیار لیمویی: این نوع خیار به رنگ زرد است و مزه آن شیرین می باشد. شبیه لیمو نیز می باشد.
- خیار خال دار: این نوع خیار به دو رنگ سفید و سبز یافت می شود.
- خیار خارپشت: این نوع خیار بسیار کمیاب و تزیینی است و شبیه میوه کیوی است
کاشت خیار
در منطقه های معتدل، بذر خیار را در اواخر یا وسط تابستان و در موقع بهار در زمین می کارند. بهترین شیوه کاشت با جوی کم عمق است و یا به وسیله سیستم فارو.
اندازه بذر حدود 35 گرم در 100 متر مربع می باشد و بذر، 15 ساعت قبل از این که کاشته شود خیس خورده می شود.