کره بادام زمینی غنی از مواد مغذی است و تعدادی مواد معدنی از جمله منیزیم، آهن و روی، و همچنین مس و ویتامین ها از جمله گروه B و ویتامین E را فراهم می کند.
با این حال، کره بادام زمینی دارای کالری متراکم است و هم چربی اشباع و هم غیر اشباع را تامین می کند، با یک قاشق غذاخوری کمک می کند.
حدود 10 درصد از مصرف روزانه چربی اشباع شده توصیه شده برای بزرگسالان.
روغن آفتابگردان صادراتی دارای مواد مغذی بسیار زیادی می باشد که کیفیت خوبی دارد.
بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین گیاهی است و این به همراه محتوای کالری و چربی آن به این معنی است که کره بادام زمینی ممکن است به کنترل اشتها کمک کند و شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه دارد.
همه اینها نشان می دهد که مقدار متوسط کره بادام زمینی – حدود دو قاشق غذاخوری در روز – ممکن است به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل استفاده شود.
هنگام خرید کره بادام زمینی، برچسب ها را از نظر قند، نمک، روغن و مواد نگهدارنده اضافه کنید.
بهترین انتخاب کره بادام زمینی است که تا حد امکان با 100٪ بادام زمینی تهیه شده باشد.
کره بادام زمینی طبیعی
کره بادام زمینی ارگانیک که فاقد هر گونه مواد اضافی مانند چربی ترانس و شکر باشد طبیعی نامیده می شود.
هنگامی که کره بادام زمینی را در قفسه نگهداری می کنید، ممکن است ببینید که روغن به طور طبیعی جدا شده و شناور می شود.
روغن های طبیعی بادام زمینی شناور هستند و قبل از مصرف این نوع کره بادام زمینی باید آنها را هم بزنید.
کره بادام زمینی بدون هم زدن
در این نوع کره بادام زمینی، روغن پالم تصفیه شده با پخش مخلوط می شود.
این نوع توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده است. افزودن روغن باعث میشود که بدون هم زدن پخش شود زیرا حاوی روغنهای هیدروژنه جزئی نیست.