خرما انرژی می دهد و برای خوردن به عنوان میان وعده ایده آل است.
و اگر همزمان کار خوبی برای بدن خود انجام دهید، این بهترین ترکیب است.
خرما مضافتی در تهران را می توان از مراکز معتبر خریداری نمود.
حدود 400 نوع خرما در سراسر جهان وجود دارد که از نظر اندازه، شکل، رنگ، قوام و طعم متفاوت هستند.
این تنوع ایجاد می کند و جایگزینی همه کاره برای شکر تصفیه شده است.
خرما به عنوان منبع غنی انرژی برای بین وعده های غذایی مناسب است.
میوه هایی که با شربت یا شکر پوشانده می شوند و بنابراین طعم نرمی دارند به ویژه در محصولات پخته شده و دسرها.
خرما را می توان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه برای بوفه با پنیر، مارزیپان یا آجیل پر کرد.
آنها طعم عجیب و غریبی را به غذاهای شرقی اضافه می کنند، سایر تخصص ها شراب خرما یا شنپ خرما هستند.
خرما حتی یک میان وعده عالی برای کاهش میل به شکر است.
خوردن مقداری خرما به جای بستنی یا آب نبات می تواند به رفع ولع شیرینی کمک کند.
مطالعه ای روی مادران و فرزندانشان نشان داد که رژیم غذایی با قند بالا در دوران بارداری می تواند بر عملکرد مغز کودک تأثیر بگذارد.
با این حال، مصرف قندهای طبیعی از میوههایی مانند خرما با نمرات هوش بالاتر مرتبط است.
در حالی که خوردن خرما در دوران بارداری بی خطر است، چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:
محتوای کالری بالا:
خرما کالری و کربوهیدرات بالایی دارد، پس حواستان باشد که چه مقدار در روز می خورید.
یک وعده 100 گرمی خرما که تقریباً چهار عدد خرما بدون هسته است، حدود 277 کالری دارد.
این مقدار کمتر از 300 کالری اضافی مورد نیاز در سه ماهه دوم است.
افزایش انرژی:
خرمای خشک می تواند بسیار غنی از آهن باشد. میزان آهن خرما به طور متوسط حدود 0.3 تا 10.4 میلی گرم در 100 گرم است.
کمبود آهن شایع است و بسیاری از افرادی که در رژیم غذایی خود فاقد آهن هستند دچار خستگی مکرر می شوند.
ترکیبی از آهن و کربوهیدرات بالا در خرمای خشک می تواند انرژی مفیدی را برای شما ایجاد کند.