در باغات بادام تلخ کوهی (Prunus dulcis)، بیشتر محصول بر روی خارها (شاخه های کوتاه و پرولپتیک) انجام می شود که می توانند چندین سال زنده بمانند و می توانند از یک تا پنج میوه تولید کنند.
تحقیقات قبلی به این فرضیه منجر شده است که طول عمر خار با قرار گرفتن در معرض نور خار، محصول و سن مرتبط است. با این حال، داده های کمی محدود برای اثبات این فرضیه ها در دسترس است.
هدف از این مطالعه تعیین ویژگی های خار که بیشترین همبستگی را با بهره وری و طول عمر خار در درختان بالغ و مغز بادام کوهی داشتند، بود. سال گذشته سطح برگ خار به شدت با زنده ماندن و گلدهی خار مرتبط بود.
هر چه سطح برگ در سال قبل بیشتر باشد، احتمال زنده ماندن خار در سال بعد بیشتر و احتمال اینکه خار یک یا چند گل بدهد، بیشتر می شود. صمغ بادام کوهی مفید بر بدن می باشد.
به نظر می رسد که باربری سال قبل بر روی زنده ماندن و شکوفه برگشتی تأثیر می گذارد، به ویژه در خارها با سطح برگ کم. این نتایج نشان میدهد که تعادل خار منبع و سینک برای چرخه زندگی خار بادام تلخ ضروری است.
علاوه بر این، نتایج با این فرضیه که خارها اندام های نیمه مستقلی هستند با توجه به تعادل کربوهیدرات برای بیشتر فصل رشد سازگار است. در نهایت، این اطلاعات آستانه های کلی را برای حفظ دوام و بهره وری خار فراهم می کند که برای توسعه و ارزیابی سیستم های آموزش درخت و شیوه های مدیریت باغ مفید خواهد بود.
- منابع:
- تبلیغات: