توت چاق، تیره و آبدار، شاه توت منبع خوشمزه دیگری از رنگدانه های آنتوسیانین و اسیدهای الاژیک (هر دو با خواص آنتی اکسیدانی سالم)می باشد.
همچنین ویتامین C و E، فیبر و لیکوپن فیتوشیمیایی است که از بینایی محافظت می کند.
با خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی، یک دوز توت سیاه ممکن است به مبارزه با عفونت های جزئی نیز کمک کند.
در حالی که فصل تمشک تازه از ماه مه تا جولای ادامه دارد، توت سیاه منجمد را می توان در تمام طول سال یافت.
مانند سایر انواع توت ها، توت سیاه را با احتیاط درمان کنید و درست قبل از خوردن آن را بشویید.
توت خشک کیلویی را می توان به صورت بسته بندی هم خریداری نمود.
توت سیاه را به سالاد میوه اضافه کنید یا مانند تمشک یا سایر میوه ها با آنها بپزید.
کمی تازه از کیک چند لایه، کاسترد و انواع توت ها یک دسر تابستانی خوشمزه را می سازد.
به راحتی می توان فهمید که چرا توت فرنگی یکی از محبوب ترین انواع توت ها است.
معطر، شیرین و آبدار، طعم توت فرنگی به همان اندازه که برای شما خوب است!
این منبع غنی از ویتامین C، فولات، فیبر و ویتامینهای B همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی و آنتیاکسیدانهایی مانند فنلها است.
که به توتفرنگی خاصیت محافظت از قلب، ضد التهاب و ضد سرطان میدهد.
توت فرنگی بین آوریل تا جولای به اوج خود می رسد، زمانی که به طور گسترده در دسترس و خوشمزه تر می شود. آنها بسیار فاسد شدنی هستند، بنابراین آنها را فقط چند روز قبل از استفاده خریداری کنید.
به دنبال انواع توتهایی باشید که بدون کپک، سفت، چاق، رنگ قرمز تیره و براق هستند – با «کلاهکهای» سبز رنگشان.
از مواردی که دارای لکه های سبز یا زرد هستند که نشان دهنده ترشی و بی کیفیتی هستند خودداری کنید.
مطمئن شوید که آنها را خیلی محکم در ظرف خود بسته بندی نکنید، زیرا ممکن است آنها را خرد کند. قبل از قرار دادن در یخچال، تمام توت فرنگی های کپک زده یا آسیب دیده را جدا کنید.
توت فرنگی یک یا دو روز در یخچال تازه می ماند.
اطلاعات بیشتر درباره این نوشتار مبدأبرای اطلاعات ترجمه بیشتر، نوشتار مبدأ لازم است