دو نوع اصلی قهوه اسپرسو وجود دارد، عربیکا و روبوستا. عربیکا از اتیوپی سرچشمه می گیرد و قهوه ای ملایم و خوش طعم تولید می کند. این محبوب ترین نوع در سراسر جهان است. با این حال، رشد آن گران است زیرا گیاه عربیکا به محیط حساس است و به سایه، رطوبت و دمای ثابت بین 60 تا 75 درجه فارنهایت نیاز دارد.
رشد گیاه قهوه تلخ روبوستا مقرون به صرفه تر است زیرا در برابر بیماری مقاوم است و در دمای وسیع تری بین 65 تا 97 درجه فارنهایت زنده می ماند.
همچنین می تواند تغییرات آب و هوایی سخت مانند تغییرات بارندگی و نور شدید خورشید را تحمل کند.
نوع کباب. دانه های قهوه فوری سبز شروع می شود. آنها در حرارت بالا برشته می شوند تا یک تغییر شیمیایی ایجاد کنند که عطر و طعم غنی را که ما با قهوه مرتبط می کنیم آزاد می کند. سپس آنها را سرد کرده و برای دم کردن آسیاب می کنند.
سطوح برشته شدن از روشن تا متوسط تا تیره متغیر است. هر چه کباب روشن تر باشد رنگ و طعم برشته روشن تر و اسیدیته آن بیشتر می شود.
قهوه ترک کباب تیره یک لوبیا سیاه با اسیدیته کم و طعم برشته تلخ تولید می کند. کباب محبوب فرانسوی متوسط تاریک است.
- منابع:
- تبلیغات: