فواید خیار برای سلامتی

خیار متعلق به همان خانواده گیاهی کدو، کدو تنبل و هندوانه است (خانواده Cucurbitaceae). مانند هندوانه، خیارها عمدتاً (95 درصد) از آب تشکیل شده است، به این معنی که خوردن آنها در یک روز گرم تابستان می تواند به شما کمک کند هیدراته بمانید.

بیشتر بخوانید: قیمت خیار عمده

با این حال، دلیلی برای خوردن خیار در تمام طول سال وجود دارد. خیار با ویتامین K، ویتامین های B، مس، پتاسیم، ویتامین C و منگنز می تواند به شما کمک کند از کمبود مواد مغذی که در بین افرادی که از رژیم غذایی معمولی آمریکایی استفاده می کنند جلوگیری کنید. بعلاوه، خیار حاوی پلی فنول های منحصر به فرد و سایر ترکیبات است که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن و بسیاری موارد دیگر کمک کند.

همانطور که اگاه هستید یکی از محصولات مرغوب خیار راد می باشد.

 

 

9 دلیل برای خوردن خیار

 

  1. از مغز خود محافظت کنید

خیار حاوی فلاونول ضد التهابی به نام فیستین است که به نظر می‌رسد نقش مهمی در سلامت مغز دارد. فیستین علاوه بر بهبود حافظه و محافظت از سلول های عصبی در برابر زوال ناشی از افزایش سن، از اختلالات پیشرونده حافظه و یادگیری در موش های مبتلا به آلزایمر جلوگیری می کند که برای خشک کردن آن می توانید از میوه خشک کن استفاده کنید.

شما می توانید با خیار به تقویت بدن خود نیز کمک کنید.

 

  1. خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

خیار حاوی پلی فنول هایی به نام لیگنان ها (پینورزینول، لاریسریزینول و سکوایزولاریسیرزینول) است که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، رحم، تخمدان و پروستات کمک کند. آنها همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی به نام کوکوربیتاسین هستند که خواص ضد سرطانی نیز دارند. به گفته بنیاد جورج ماتلجان:

 

دانشمندان قبلاً مشخص کرده‌اند که چندین مسیر سیگنالینگ مختلف (به عنوان مثال مسیرهای JAK-STAT و MAPK) که برای رشد و بقای سلول‌های سرطانی لازم است را می‌توان با فعالیت کوکوربیتاسین مسدود کرد.

یکی از محصولات با کیفیت خیار چنبر می باشد.

خیار شور ریز ساده

  1. با التهاب مبارزه کنید

خیار ممکن است به “خنک کردن” پاسخ التهابی در بدن شما کمک کند، و مطالعات حیوانی نشان می دهد که عصاره خیار به کاهش التهاب ناخواسته کمک می کند، تا حدی با مهار فعالیت آنزیم های پیش التهابی (از جمله سیکلواکسیژناز 2 یا COX-2).

 

  1. خواص آنتی اکسیدانی

خیار حاوی آنتی اکسیدان های متعددی از جمله ویتامین C و بتاکاروتن است. آنها همچنین حاوی فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی مانند کورستین، آپیژنین، لوتئولین و کامفرول هستند که فواید بیشتری دارند.

 

به عنوان مثال، کورستین یک آنتی اکسیدان است که بسیاری معتقدند از آزاد شدن هیستامین جلوگیری می کند و غذاهای غنی از کورستین را «آنتی هیستامین های طبیعی» می سازد. در همین حال، کامفرول ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن از جمله بیماری قلبی را کاهش دهد.

 

  1. نفس خود را تازه کنید

قرار دادن یک برش تجارت خیارشور روی سقف دهان ممکن است به خلاص شدن از شر باکتری های ایجاد کننده بو کمک کند. طبق اصول آیورودا، خوردن خیار همچنین ممکن است به ترشح گرمای اضافی در معده کمک کند، که گفته می شود علت اصلی بوی بد دهان است.

 

  1. استرس را مدیریت کنید

خیار حاوی چندین ویتامین B از جمله ویتامین B1، ویتامین B5 و ویتامین B7 (بیوتین) است. ویتامین‌های B به کاهش احساس اضطراب کمک می‌کنند و برخی از اثرات مخرب استرس را از بین می‌برند.

  1. از سلامت گوارش خود حمایت کنید

خیار سرشار از دو مورد از اساسی ترین عناصر مورد نیاز برای هضم سالم است: آب و فیبر. افزودن خیار و عناب تازه به آب یا سالاد می تواند به شما کمک کند مقدار فیبر مورد نیاز بدن خود را برآورده کنید – 50 گرم به ازای هر 1000 کالری مصرفی. اگر با رفلاکس اسید دست و پنجه نرم می کنید، باید بدانید که نوشیدن آب می تواند با افزایش موقت pH معده به سرکوب علائم حاد رفلاکس اسید کمک کند. این امکان وجود دارد که خیارهای غنی از آب نیز تأثیر مشابهی داشته باشند.

پوست خیار و درآمد میوه خشک حاوی فیبر نامحلول است که به حجیم شدن مدفوع شما کمک می کند. این کمک می کند تا غذا با سرعت بیشتری از طریق دستگاه گوارش شما برای دفع سالم حرکت کند.

 

  1. وزن سالم خود را حفظ کنید

خیار کالری بسیار کمی دارد، اما یک میان وعده سیر کننده است (یک فنجان خیار ورقه شده فقط 16 کالری دارد). فیبر محلول در خیار به بافتی ژل مانند در روده شما حل می شود و به کند شدن هضم کمک می کند. این به شما کمک می کند مدت بیشتری احساس سیری کنید و یکی از دلایلی است که چرا غذاهای غنی از فیبر ممکن است به کنترل وزن کمک کنند.

 

  1. از سلامت قلب حمایت کنید

خیار حاوی پتاسیم است که با کاهش سطح فشار خون مرتبط است. تعادل مناسب پتاسیم در داخل و خارج سلول ها برای عملکرد صحیح بدن بسیار مهم است.

 

راه های زیادی برای لذت بردن از خیار وجود دارد، مانند تخمیر شده یا خام در سالادهای مبتنی بر سرکه. اگر به دنبال چیز متفاوتی هستید، خیار به دلیل طعم ملایم و محتوای آب بالا، پایه ای ایده آل برای آب سبزیجات شما است. در واقع، یک آب ساده صادرات خیارشور و کرفس برای کسانی که تازه آبمیوه گیری می کنند ایده آل است.

 

از آنجا می توانید به کاهوی برگ قرمز، کاهوی رومی، اسفناج و اسکارول، همراه با جعفری و گشنیز بروید. آبمیوه گیری در واقع یک راه ایده آل برای مصرف خیار است.

 

هنگامی که آب سبز تازه تهیه شده می نوشید، تقریباً مانند تزریق داخل وریدی ویتامین ها، مواد معدنی و آنزیم ها است، زیرا آنها بدون نیاز به تجزیه شدن مستقیماً وارد سیستم بدن شما می شوند. هنگامی که بدن شما مقدار زیادی مواد مغذی مورد نیاز خود را داشته باشد و PH شما به طور مطلوب متعادل باشد، احساس انرژی خواهید کرد و سیستم ایمنی شما تقویت خواهد شد.

 

خیار ارگانیک ارزشش را دارد

اگر نمی‌دانید که آیا باید خیار ارگانیک را به جای انواع معمولی انتخاب کنید، من خیار و میوه خشک افغانی ارگانیک را پیشنهاد می‌کنم. بر اساس گزارش کارگروه محیطی (EWG)، خیارها به دلیل داشتن آفت کش، دوازدهمین غذای آلوده و دومین ماده غذایی در خطر سرطان هستند.

 

علاوه بر این، خیارها را اغلب پس از برداشت واکس می زنند تا در سفر طولانی به بازار بدون اسکار مقاومت کنند و در برابر دست های زیادی که آن را لمس می کنند محافظت شود. در حالی که موم ظاهراً مناسب مواد غذایی و ایمن است، انواع مختلفی استفاده می شود:

موم کارنائوبا (از درخت نخل کارنائوبا)

موم زنبور عسل

شلاک (از سوسک لاکی)

واکس های نفتی

مسئله بالقوه دیگر این است که موم در بقایای آفت‌کش‌ها و زباله‌ها مهر و موم می‌شود و حذف آنها فقط با آب دشوارتر می‌شود. برای رسیدن به آلاینده های مدفون در زیر سطح سبزیجات و میوه های خود، به پاک کننده ای نیاز دارید که موم را نیز از بین ببرد، کاری که شستشوی میوه و سبزیجات من انجام می دهد. شما همچنین می توانید خیار را پوست بگیرید، اما این یکی از مواد مغذی ترین قسمت های قیمت خرید خیارشور صنعتی است (بخش دیگر دانه ها)، بنابراین اگر می توانید آن را مصرف کنید.

شما با کمک خیار درختی می توانید به مزاج خود کمک کنید.

فروش عمده خیارشور

خیار برای چه چیز دیگری مفید است؟

مشخص شده است که فلاونوئیدها و تانن‌های موجود در خیار هم اثرات مهارکننده رادیکال‌های آزاد و هم اثرات تسکین درد دارند، در حالی که تعدادی از کاربردهای سنتی سنتی نیز دارد. همانطور که در مجله داروسازان جوان نوشته شده است: «به طور سنتی، این گیاه برای سردرد استفاده می شود. دانه ها خنک کننده و ادرار آور هستند، آب میوه این گیاه به عنوان یک ماده مغذی و به عنوان یک نرم کننده در لوسیون های ضد آکنه استفاده می شود.

به عنوان چهارمین “سبزیجات” پر کشت در جهان (خیار از نظر فنی یک میوه است)، خیار به طور گسترده در دسترس است، اما اگر می توانید آن را از بازار کشاورزان محلی تهیه کنید. حتی بهتر از آن، رشد خیار بسیار آسان است، حتی اگر فقط به پاسیو دسترسی داشته باشید. آنها در ظروف رشد می کنند (به شرطی که جایی برای صعود داشته باشند) و محصول کافی از تعداد کمی از گیاهان تولید می کنند، بنابراین می توانید خودتان در رشد آنها تلاش کنید.